tijd voor verandering

We voelen ons alle bij niet begrepen en kunnen op dit moment niet zo goed met elkaar praten,  'S avonds besluiten we chinees te halen en op weg ernaartoe stop ik bij een tankstation. ik ben al maanden gestopt met roken omdat we heel graag een kindje willen. Maar de behoefte wint het nu, ik voel me net een puber die stiekem moet roken. Ik weet hoe erg Mark er van gruwelt. Maar ik heb er nu even totaal geen boodschap aan. Ik haal de chinees en rij terug naar huis. Mark en ik kunnen weinig van elkaar velen. We voelen ons alle bij niet begrepen en kunnen met elkaar niet zo goed over onze gevoelens praten. Als Mark zich rot voelt draait hij van die Duitse schreeuwmuziek. Als dat opstaat weet ik dat ik me beter even op de achtergrond kan houden. Ik moet zeggen dat dat niet mijn sterkste kant is eerlijk gezegd. Maar nu, nu heb ik ook behoefte aan rust. Dus ik neem de hondjes mee en ga naar het park. Die 2 beestjes geven me zoveel troost. Zei hebben geen mening. Ze zijn er altijd en ze zijn altijd lief! De volgende ochtend krijgen we een belangrijk bericht! Ik sta eerste voor een nieuwe woning. We kunnen s' middags al meteen kijken. Komt er na regen dan toch zonneschijn?


De laatste maand, wij zijn er klaar voor.

Van 48m2 naar 100m2. Die beslissing is gelukkig snel gemaakt. Het is snel besloten, we zitten nu op een flatje van 48m2 en dit is een ruime masionette van 100m2. En daarnaast zitten we nu in Amsterdam en de nieuwe woning ligt in Beverwijk. De stad waar ik vandaan kom. Waar ik al zoveel mooie herinneringen heb liggen en er nog honderden zou willen maken. Eind van de maand krijgen we de sleutel, Mark en ik werken beide veel over om zoveel mogelijk extra te hebben om in het huisje te kunnen steken. Het is een fijne afleiding. De maand vliegt voorbij op deze manier en we hebben elkaar weinig gezien. Mark werkt vaak 's avonds en ik werk overdag. Daarnaast werk ik ook nog in een kroeg bij ons op de hoek van de straat om een extraatje nog bij te verdienen. Het zijn lange dagen van 8.30 tot 18.00 in de zaak en dan van 20.00 tot 02.00 in de kroeg. Gelukkig ben ik jong en heb ik niet zoveel slaap nodig.

Op mijn laatste avond in die kroeg komt er plots een oude bekende van ons binnen. Bart, ik leerde hem kennen toen ik net met Mark was. Hij woonde bij hem in de straat. Dat vind ik nou zo een aantrekkelijke man! We hebben elkaar al in tijden niet gesproken en praten honderd uit. We wisselen telefoonnummers uit voor hij naar huis gaat. Het was fijn om hem weer even te zien. Met hem heb ik een onverklaarbare klik. Het is niet zo dat ik iets van hem wil, of hij van mij.. Maar het is fijn, dat we op 1 lijn liggen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.