Wie zit er achter just another mom

Voor je mijn blogs gaat lezen wil je vast wel weten wie ze schrijft. Mijn naam is Sarina, ooit ben ik begonnen op mamaplaats en daarna mocht ik gastbloggen voor love2bemama. Schrijven was als kind al een inspiratie van me en toen ik moeder werd kwam ik erachter dat de gekte in mijn drukke bestaan prima te onderhouden is als ik zo nu en dan alles lekker van me af schrijf.

Mijn gezin bestaat uit mijn lieve man, nouja, partner, het hoge woord is nog steeds niet gevallen dus ik ga als enige in dit huis nog steeds onder mijn eigen achternaam de deur uit. Daarnaast zijn wij 5 jaar geleden ouders geworden van een nieuwsgierige doerak die wij Davy hebben genoemd. Ook loopt er hier in huis een kwispelend hondje rond met af en toe een zenuwachtig trekje en die noemen we boef.

Na 11 jaar lang bloemiste te zijn geweest werd ik ziek, tenminste... ziek, ik kreeg acnes een beknelling van zenuwen in mijn buik en kon van de een op de andere dag niet meer werken. sindsdien zit ik thuis, ik ben dus van fulltimewerkende moeder naar chronischzieke thuisblijfmoeder gegaan en daar heb ik het nog steeds af en toe moeilijk mee. Maar ik kan niet bij de pakken neerzitten want mijn tijd thuis besteed ik aan mijn nieuwe opleiding en daarnaast blog ik graag over de leuke avondturen die wij als gezin beleven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gitta Vlug-Arnaud de Calavon
2 jaar geleden

Wat leuk een blog en je schrijft leuk! Bloggen is een lang gekoesterde wens van mij en een boek, daar maak ik binnen tijd voor. Hoe volg ik dit? Ik ken Wattpad!