Ik wil ook een pappadag

Ik hoor het mijn man vaak zeggen. Vandaag lekker pappadag met smurf. Wat inhoudt dat smurf en papa voornamelijk de hele dag in joggingbroek rondlopen en op kabouter plop staan te dansen. Als onze eigen kabouter dan slaapt kijkt papa een film en 's middags gaan ze vaak even op visite bij opa en oma.

Als mama haar werkdag om is en ons vriendje al heerlijk ligt te slapen is het tijd om de ravage van de dag op te ruimen.

Ik kan precies zien hoe hun dag ongeveer verlopen is en wat ons zoontje én papa die dag hebben gegeten.

Maar nu een mama dag. Mijn wekker gaat om 6.15 om het brood voor papa klaar te maken. Zoonlief word rond half 7 wakker van papa die de deur uitgaat. Dan gaat mama onder de douche, binnen een kwartier sta ik dan opgemaakt en aangekleed weer naast de badkamer.

Alle was wordt verzameld en de eerste was gaat in de trommel, de stoffer gaat langs de slaapkamers en de bedden worden afgehaald. Ondertussen zit minismurf zijn broodje gezellig met de tv aan op te eten en als die op is kunnen we boodschappen doen.

2 supermarkten gaan we af, de bakker, slager en daarna halen we altijd nog gezellig een visje samen. We gaan richting huis, zoonlief gaat naar bed. Tijd om de beneden verdieping te gaan doen, het eten voor de rest van de week te koken en de ramen te lappen.

Als de kleine dan weer wakker wordt is het tijd voor hem, gaan we naar de speeltuin, kinderboerderij of het park. We gaan weer naar huis om gezellig saampjes eten te koken. Daarna gaat de kleine man in bad en begint het avond ritueel.

Als die kleine smurf het dan rond 8e eindelijk heeft opgegeven is het mamatijd. Bakje koffie, en o wacht. Tijd om te gaan knutselen voor de traktatie op het kinderdagverblijf..

Ik wil eigenlijk ook af en toe wel een papadag????

by Sarina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb