een avond als van ouds

Zullen we hier een nieuwe start maken Nik?
Die week is het zover, we mogen een nieuwe keuken uitzoeken, langzaamaan heb ik al allerlei nieuwe accersoires bij elkaar gezocht, het laminaat is uitgezocht en de verf en het bahang voor de muren staat ook al klaar. Daarnaast staan mijn hulptroepen ook paraat om te klussen. Mijn broer, schoonzus, ouders en zelfs mijn opa is aanwezig bij de overdracht. We gaan ervoor.

hij kijkt me verliefd aan

Als Mark en ik het huis nog eens doorlopen pakt hij opeens mijn hand. Zullen we hier een nieuwe start van maken Nik? Hij kijkt me aan zoals hij dat in lange tijd niet heeft gedaan. Ik vind het fijn als hij zo naar mij kijkt. Hij kijkt zo verliefd! Dat lijkt me een goed plan bossie. Trots lopen we door het huis.

We zijn wat klussen betreft een superteam en het huis is dan ook binnen no time leefbaar. Misschien zijn we ook gewoon ondertussen zo ervaren dat je er vanzelf goed in word. We zijn samen ook al zo vaak verhuist ondertussen. Maar dit is wel de laatste keer voorlopig hebben we besloten. Het is een fijn huis. Lekker dichtbij onze families en het centrum, eindelijk een echte plek om een thuis van te maken.

We eten iedere avond of bij zijn moeder of bij mijn opa en oma. Dat is het dichtbij en zo kunnen we snel weer door. Op de terugweg rij ik langs de slijter. Een oude gewoonte is om een fles goldstrike aan te breken als we wat te vieren hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Een nieuw huis is een reden voor een feestje!

De muziek gaat op knalstand, de goldstrike, cola en sigaretten zijn in huis. En we hebben samen als vanouds een heerlijke avond, zal alles tussen ons dan uiteindelijk gewoon weer gaan worden zoals het was? Kunnen we samen een nieuwe start maken en alle ellende van de afgelopen tijd echt definitief achter ons laten?

Maar niets is minder waar

Sinds we naar Beverwijk zijn verhuist is de relatie tussen Mark en mij nog steeds niet veel beter geworden. Ik heb besloten om te gaan kijken voor een nieuwe baan en bij het tweede telefoontje is het gelukkig al raak. Een bloemenzaak bij ons in de straat zoekt personeel en ik mag meteen langs komen voor een gesprek, ik heb er een goed gevoel over!

Mijn gevoel blijkt te kloppen en de klik is meteen goed, ik ben aangenomen! voorlopig werk ik 3 dagen per week bij mijn oude werk en 3 dagen per week bij mijn nieuwe werk. Tot 1 januari, want dan ga ik definitief stoppen bij mijn vader. 

Werken, Werken en nog eens werken.

Af en toe valt het me best een beetje zwaar. Op dit moment kom ik op zo'n 61,5 uur werk in de week en aan Mark heb ik in huis erg weinig. Sinds we verhuist zijn drinkt hij ook nog eens een hoop en gaat hij in het weekend vaak stappen, zonder mij dan wel te verstaan...

Het app contact met Bart is wel wat meer geworden de afgelopen tijd. hij lijkt me te begrijpen en ik kan mijn verhaal bij hem kwijt. Hij vertelde me pas geleden wel dat zijn vriendin zwanger is. 14 weken geloof ik uit mijn hoofd. En hoewel ik oprecht probeer om blij voor hun te zijn, doet het me pijn om daar over te praten.. Het is ook allemaal nog best vers.

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb